None


Ce să fie ghidat de în timp ce alegerea rochia de mireasa


Încă din copilărie, aproape fiecare femeie își imaginează nunta ei viitoare. Și, într-o zi îți dai seama că copilărie este de peste, iar nunta nu este departe, dar visul de a fi cel mai frumos din ziua cea mai memorabile din viata ta este încă înfloritoare în visele tale. viitoarele mirese piese de schimb nici eforturi, nici timp pentru a alege rochiile lor de nunta perfecta.
 
Dar cum să facă acest vis devenit realitate, uimi viitorul logodnic si toti invitatii cu frumusetea ta uimitoare? Acordând o atenție la sfaturile noastre, vă va face față cu ușurință această sarcină incomod.
 
In primul rand, este foarte important să nu urmeze orbește tendințele modei. În caz contrar, exista riscul de a privi ridicol. La urma urmei, ceea ce arata frumos pe fata de la revista de moda, s-ar putea să nu ți se potrivește deloc.
 
Rochia de mireasa ta ar trebui să se potrivească cu specificul figura ta, pentru a sublinia avantajele sale și ascunde defectele. În al doilea rând, rochia de mireasa trebuie să corespundă stilul general al nuntii. La urma urmei, dacă vă decideți să continuați nunta în peisajul clasic, ar trebui să nu alege unele rochie extraordinare.
 
In zilele noastre rochie de mireasă nu trebuie neapărat să fie de culoare albă. Acest lucru permite mirese să arate mai impresionant. doamna blonda va arata superb într-o rochie de caise moale sau de culoare argintie. Toate nuanțele de culoare crem se potrivesc perfect fete cu părul roșu și brunetele va arata superb în argint și nuanțe roz. Alegerea culorii rochiei, mireasa trebuie să țină cont de faptul că ar trebui să fie în armonie cu fracul a logodnicului.
 
O atenție deosebită trebuie acordată tesatura rochia de mireasa lui. Nu alege țesături grele, deoarece acestea împiedică mișcările. Șifon, organza, satin, matase usoara va transforma mireasa intr-basm, creatură aerisit. În ziua însorită, razele de soare se vor juca pe rochia de mireasa, adăugând un sentiment de irealitate și fabulos.
 
Nu ezita și neglija sfaturile consultanților cu experiență. Experiența lor va fi de ajutor în evaluarea figura și alegerea stilului potrivit. Cu toate acestea, indiferent de ce spun oamenii, nu sunt de acord asupra rochia in care te simti cel mai mic disconfort.
 
Cel mai important criteriu în timp ce alegerea unei rochii de mireasa este comoditate. Ar trebui să se simtă cât mai confortabil. La urma urmei, nunta este una dintre cele mai placute momente din viata ta si este important ca acesta să nu devină o adevărată tortură din cauza tinuta inconfortabil.

știri
  • Lansare colectiilor HADASSA 2018 in Romania

    INVITATIE 11 noiembrie 2017 Intre Orele  10.00-20.00. Lansare colectiilor HADASSA 2018 in Romania.

    Dragi parteneri, va invitam pe 11 noiembrie ...

  • The London Bridal SHOW

    The London Bridal Show is the first show in the international bridal buyer calendar, and the meeting point for the entire bridal community. Retailers ...

toate știrile
articole
toate articolele