Despre noi

 

Stilul propriu și unic - Hadassa

 

 
 
Producător de frunte din Marea Britanie rochii de mireasa Hadassa este foarte popular nu numai în Europa, ci în toată lumea. Astăzi, rochii rafinate sunt disponibile pentru mirese din întreaga lume.
Marca Hadassa a fost infiintata in anul 2004, iar în câțiva ani devin extrem de popular în Europa de Vest și de Est. Cu toate acestea, compania Hadassa nu a oprit dezvoltarea sa și a ajuns în scurt timp iubirea miresei a întregii lumi.
 
 
 
De ce mirese sunt atât de mândru de brand-Hadassa?
 
Compania produce nu doar rochii de mireasa, dar rochiile de mireasă cu suflet și farmec aparte, care este întruchiparea frumuseții, individualitate și perfecțiune.
dantelă franțuzească, broderie, masina de brodat, broderie de mână cu margele, perle si cristale, toate acestea fac nunta Hadassa Rochii opera de artă.
Tăietura originală, dantelă de producție proprie și de aspectul regal al rochiei confera miresei un sentiment de tandrețe, celebrare și frumusețe nepământeană. rochii de mireasa de la Hadassa face fiecare mireasa să se simtă ca frumoasa printesa.
 
 
 
Succesul și popularitatea în întreaga lume
 
Popularitate în toată lumea a venit la Hadassa Company în 2014, când am reprezentat colectiile noastre exclusive pentru comunitatea modei internaționale și s-au remarcat un design unic, cu simțul de feminitate, eleganta si lejeritate.
 
"Noi întotdeauna urmați cele mai noi tendințe ale modei și se adaugă caracterul special al Hadassa la fiecare rochie. Acest lucru ne permite sa cream modele cu adevărat unic."
 
Suntem mandri de a pune experiența și sufletul nostru în crearea de rochii de vis pentru fiecare mireasa!